top of page

terapije

Je odnos ki zdravi, kjer s pogovorom odkrivamo in odpravljamo vzroke in simptome čustvenih stisk. Terapevti zakonske in družinske terapije raziskujemo aktualno razmišljanje, čutenje in vedenje tudi na podlagi preteklih izkušenj, ki se sedaj, ob drugih ljudeh znova le prebujajo, zato je za nas tako pomembno odkrivati, kakšni odnosi ter izkušnje so nas oblikovale.  

individualna

terapija


terapija za posameznike

partnerska

terapija


terapija za pare

družinska

terapija


terapija za družine

Potek vključitve v terapevtski proces

 

- Za vse informacije glede prijav v terapevtske programe me lahko pokličete na 040 611 201. Po pisku pustite sporočilo in vas bom v najkrajšem možnem času poklicala nazaj.

Lahko pa se prijavite tudi po elektronski pošti tatjana.skovacic@gmail.com

- Če se da, navedite razloge, zaradi katerih iščete pomoč. Lahko navedete tudi predloge za termine. Poveste mi lahko tudi ali bi želeli obiskati terapijo osebno na Ravnah na Koroškem ali želite online, preko Zooma.

- Ko vas pokličem oziroma pišem nazaj, se odločimo za vrsto terapije in določimo termin za uvodno srečanje, ki je namenjenu vam, da predstavite svoje stiske, dobite občutek o terapevtu in se lažje odločite ali vam takšen način dela ustreza. 

Lahko se odločite le za posamezno srečanje, lahko pa za terapijo. 

Kako potekajo terapije ?

 

- terapija poteka v ciklusu 12 srečanj v predvidoma zaporednih tednih, vsak teden eno srečanje, ki traja 50 minut. ​

- ciklus lahko po dogovoru s terapevtom enkrat ali večkrat ponovite, odvisno od samega problema in stisk, zaradi katerih ste kot posameznik, par ali družina prišli.

- udeležba v terapevtskem procesu je prostovoljna in se lahko kadarkoli prekine; terapevt vodi evidenco klientov in pri tem varuje ter zaščiti vaše osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 86/2004).

- Terapije potekajo po inovativnem modelu relacijske družinske terapije (RDT), ki je članica Evropskega združenja družinskih terapevtov (EFTA) in priznan tudi s strani (AAMFT) American Association for Marriage and Family Therapy.

- Delujemo v skladu z etičnim kodeksom zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije in etičnim kodeksom za področje socialnega varstva. 

Kako se vključite v terapijo ali svetovanje po Zoomu?

Po telefonu 040 611 201 ali e-mailu tatjana.skovacic@gmail.com se dogovorimo za termin. Dva dni pred terminom opravite plačilo. Podatke za nakazilo vam pošljem po e-mailu ali SMS-u. Pred srečanjem preverite, ali vaš Zoom deluje (slika, zvok, povezava, naložena aplikacija).

Ob dogovorjenem terminu se povežemo in izpeljemo srečanje.

Lacrima s.p.

Dobja vas 185

2390 Ravne na Koroškem

Tel: 00386 (0) 40 611 201

S klikom na "Pošlji" se strinjam z vsebino soglasja za uporabo osebnih podatkov.

 

Hvala za sporočilo!

bottom of page